Jouw klantenservice,

onze uitdaging

Wij streven samen met jou naar optimale klanttevredenheid!

Laten we kennismaken!

Wil jij de beste klantenservice

voor jouw klanten?


Wij staan klaar om samen jouw doelstellingen waar te maken:

*Met het versturen van dit formulier, ga jij akkoord met ons privacybeleid. Als navolging hierop mogen wij jou bellen of e-mailen. Je kan jezelf ieder moment afmelden.

Is het tijd voor het verbeteren van de klantenservice? 


De wereld van klantenservice staat nooit stil. Dit vraagt om aanpassingsvermogen. Hoewel de wereld digitaler wordt, hebben klanten behoefte aan menselijk contact. Diezelfde klanten willen geholpen worden wanneer het hen uitkomt.

Hoe zorg je ervoor dat je blijft voldoen aan de verwachtingen van de klant? Al eens gedacht aan het samenwerken met een outsourcing-partner? Wij zijn er om te ontzorgen in tijden van uitdagingen. 

Maak kennis met onze services! 

Klantenservice

  

Een klantenservice van hoogwaardige kwaliteit, dat is ons streven. Net dat stapje extra voor elke klant, zodat ze tevreden ophangen. Daar gaan we voor!

Telefoonservice

Met onze telefoonservice is jouw organisatie optimaal bereikbaar en blijft geen enkele vraag onbeantwoord. Wij spreken de taal van jouw bedrijf!  

Live chat  

 

Direct antwoord krijgen via de chat is helemaal van deze tijd. Tevens laat je zien dat je er ook bent voor klanten die niet in de mogelijkheid zijn om te bellen.  

E-mailbeheer

  

Een overvolle mailbox kan zorgen voor het verlies van focus op de eigenlijke werkzaamheden. Het tijdig afhandelen van binnenkomende mails kun je daarom ook aan ons overlaten.  

Met een vertrouwd gevoel naar een potentiële samenwerking
Maak kennis met ons team

Een succesvolle samenwerking begint met elkaar leren kennen! Benieuwd naar wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen?

Plan direct een kennismakingsgesprek in! 

“Ik wil laten zien dat we geweldige teams hebben met daarin slimme, sprankelende persoonlijkheden die elke dag weer vol energie aan de slag gaan met verschillende vraagstukken van onze klanten.”

Waarom we graag kennismaken


Wij geloven in persoonlijk contact en in maatwerk.

Elke klantenservice is uniek en verdient een professionele en persoonlijke aanpak.

We verdiepen ons daarom graag in jullie vraagstukken en ambities om er samen een succes van te maken.

De koffie

staat klaar!  

Kennismaken met onze organisatie, collega's en diensten?

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op om een kennismakingsgesprek in te plannen.

*Met het versturen van dit formulier, ga jij akkoord met ons privacybeleid. Als navolging hierop mogen wij jou bellen of e-mailen. Je kan jezelf ieder moment afmelden.